Vijesti|

Dragi sugrađani, želimo Vam skrenuti pozornost da su na našoj web stranici dostupni digitalni obrasci koji se mogu brzo i jednostavno popuniti i poslati našem sustavu na obradu.

Prednosti digitalnih obrazaca uključuju:

  1. Brži i jednostavniji procesi: Popunjavanje digitalnih obrazaca je brže i jednostavnije od ručnog popunjavanja papirnih obrazaca. To znači da možete obaviti svoje zadatke brže i efikasnije.
  2. Manje grešaka: Digitalni obrasci često sadrže automatske validacije i upute, što pomaže u sprečavanju grešaka prilikom unošenja podataka.
  3. Dostupnost 24/7: Naši digitalni obrasci su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tako da možete obavljati poslove kad vam to odgovara, bez obzira na radno vrijeme naših ureda.
  4. Bolja zaštita podataka: Vaši podaci su zaštićeni i sigurni prilikom unošenja putem digitalnih obrazaca, a pristup njima je ograničen i zaključan lozinkama.

Osim toga, digitalni obrasci omogućavaju nam da budemo ekološki odgovorni, smanjujući potrošnju papira i smanjujući negativan utjecaj na okoliš.

Kako biste koristili nove digitalne obrasce, jednostavno posjetite našu web stranicu, slijedite poveznicu OTVORENI GRAD i pronađite odgovarajući obrazac za vaše potrebe. Nakon što popunite obrazac, podaci će biti automatski poslani našem sustavu, a mi ćemo vam pružiti odgovor ili obraditi vaš zahtjev.

Posebno naglašavamo da je od sada 𝗢𝗕𝗩𝗘𝗭𝗡𝗢 𝗱𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝗹𝗷𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗗𝗜𝗚𝗜𝗧𝗔𝗟𝗡𝗜𝗛 𝗼𝗯𝗿𝗮𝘇𝗮𝗰𝗮 𝘇𝗮 𝗼𝘀𝘁𝘃𝗮𝗿𝗶𝘃𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗽𝗿𝗮𝘃𝗮 𝗻𝗮 𝗽𝗼𝘁𝗽𝗼𝗿𝘂 𝗽𝗿𝗶𝗴𝗼𝗱𝗼𝗺 𝗿𝗼đ𝗲𝗻𝗷𝗮 𝗱𝗷𝗲𝘁𝗲𝘁𝗮.


Što je Otvoreni grad?

Otvoreni grad je jedinstveno informatičko rješenje – web platforma koja građanima pruža niz elektroničkih usluga koje se odnose na informiranje ili komunikaciju s gradskim službama, te uvid u funkcioniranje grada. Otvorena i jednostavna za pristup putem interneta, ova platforma dostupna je putem računala, tableta i smartfona i građanima pruža sve servise na jednom mjestu.

 

Close Search Window