Izbornik|

OPĆINA GRUDE (BiH): Povelja o prijateljstvu Slunja i Gruda, kojom Grad Slunj i Općina Grude postaju prijatelji, svjesni svojih uloga u produbljivanju i jačanju međusobnih odnosa, uzajamnosti i suradnje na kulturnom, gospodarskom i političkom polju, potpisana je u Grudama, 11. siječnja 1996. g.

OPĆINA KRAŠIĆ: Povelja o prijateljstvu Slunja i Krašića, kojom Grad Slunj i Općina Krašić postaju prijatelji, svjesni svojih uloga u produbljivanju i jačanju međusobnih odnosa, uzajamnosti i suradnje na kulturnom, gospodarskom i političkom polju, potpisana je u Krašiću, 21. prosinca 1996. g.

OPĆINA CASTEL SAN GIOVANNI (IT): Povelja o prijateljstvu Slunja i Castel San Giovanni, kojom Grada Slunj i Comune di Castel San Giovanni, zbog trideset-godišnjeg prijateljstva i obostranog poštovanja, obnavljaju jako i dugotrajno prijateljstvo, potpisana je u Castel San giovanni, 23. lipnja 2007. g.

OPĆINA CERNA: Sporazum o prijateljstvu i suradnji Slunja i Cerne, kojom Grad Slunj i Općina Cerna postaju prijatelji, s ciljem očuvanja, daljnjeg produbljivanja i jačanja međusobnih odnosa te intenziviranja suradnje na svim područjima javnog, gospodarskog i društvenog života, potpisan je u Slunju, 6. kolovoza 2019. g.

 

 

 

 

Close Search Window