Vijesti|

Na Večeri slunjskih sportaša proglašeni su najbolji sportaši, treneri i klub – Lorena Požega, Marko Špelić, KBK Tigar, Darko Cindrić i Ivan Obajdin, dodijeljeno je posebno priznanje “Srce za Slunj – Josip Zaborski” Nikolini Požegi, iskazana je zahvalnost prijateljima i donatorima – Ognjen Borčić, Dubravko Mrkonja i Boris Mezak, dodijeljena dva posebna priznanja za ostvarene uspjehe – Lucija Bakalar i juniori NK Slunja, proglašene mlade nade slunjskog sporta, 16 mladih rukometašica, kickboksača, kuglača i nogometaša – Noel Tutić, Ema Katić, Magdalena Petrović, Niko Medved, Ivan Salopek, Jekov Rendulić, Emma Pavlešić, Lucija Petrović, Tin Štefanac, Lovro Štefanac, Lucija Palijan, Ana Vuković, Karlo Pandža, Luna Močilac, Lara Ivšić i Nika Čop, dodijeljeno priznanje za dugogodišnji rad u sportu – Milan Božičević

 

Lorena Požega je četvrti put zaredom najbolja sportašica Grada Slunja! Prošle je godine titulu zaslužila ponajprije brončanom medaljom na Svjetskom prvenstvu i titulom hrvatske prvakinje i reprezentativke. Tome je pridodala i dvije brončane medalje sa Svjetskog kupa u Budimpešti, dvije srebrne i brončanu medalju s Europskog kupa u Karlovcu, zlatnu medalju s Czech Opena u Pragu te brojne druge medalje s hrvatskih i međunarodnih turnira i kupova.

Marko Špelić je, pak, titulu najboljeg zaslužio kao kapetan i ponajbolji igrač prošle sezone vrlo uspješnog NK Slunja. Dugogodišnji je član kluba i predvodnik u jednoj od njegovih najuspješnijih sezona.

Kickboxing klub Tigar i ove je godine u Slunj donio više od 100 medalja sa Svjetskog prvenstva – jednu, Svjetskog i Europskog kupa – 11, Prvenstva Hrvatske – 7 i brojnih međunarodnih turnira – 93.

Nikolina Požega, jedna od najstarijih članica KBK Tigra – osam godina je u klubu, ove je godine dobitnica nagrade “Srce za Slunj – Josip Zaborski”. Godinama je lokomotiva kluba, predvodnica i uzor mladim klupskim kolegama, a uza sve obaveze u klubu i vrhunske rezultate koje postiže, bila je vrlo aktivna i u svim sportskim i ne samo sportskim događanjima u Slunju. Jedna je od iskonskih i najvećih sportaša Slunja svih vremena, a uz to je i učenica kojoj nema premca.

Milan Božičević Mika priznanje za dugogodišnji rad u sportu zaslužio je 18-godišnjim igračkim stažem u NK Slunju, a bio je godinama i trener njegovim brojnim selekcijama – seniori, juniori, kadeti, pioniri, limači i karlići.

 

Fotoreportažu Ivice Magdića Karabaje s Večeri slunjskih sportaša možete pogledati na sljedećem linku:
https://web.facebook.com/pg/slunjsport/photos/?tab=album&album_id=1235975756478926

 

Close Search Window