Vijesti|

Zajednica športskih udruga grada Slunja proglasiti će najbolje u sportu za 2016. godinu grada Slunja i to 3. veljače 2017. godine u 18,00 sati u kino dvorani POU Slunj.

Prošlogodišnje proglašenje

 

 

Kao i svake godine biti će to Večer slunjskih sportaša u kojoj će najbolji biti nagrađeni priznanjima i pohvalama te nagradama za svoj trud i rad u protekloj 2016. godini.

 Priznanja će se redom po kategorijama uručiti po kategorijama,

 priznanje za pomoć i promicanje sporta,

 posebno priznanje za ostvarene uspjehe,

 priznanje za najboljeg djelatnika grada Slunja u 2016.,

 priznanje za najbolje mlade sportaše do 16 godina,

 priznanje za dugogodišnji rad u sportu,

 priznanje SRCE ZA SLUNJ “JOSIP ZABORSKI”

 priznanje za nabolji klub u 2016. godini grada Slunja,

 priznanje za najboljeg sportaša grada Slunja u 2016.,

 priznanje za najbolju sportašicu grada Slunja u 2016.

 

Sve su ovo priznanja savaka na svoj način ima opravdanje za trud i rad u protekloj godini pa čestitamo onima koji će priznanja primiti.

 Kao i svake godine ceremonija proglašenja biti će popraćena muzičkim i glazbenim nastupima., a istoj će prisustvovati i razni uzvanici i gosti.

 

Napominjemo da će se u Slunju također održati i manifestacija proglašenja najboljih u sportu Karlovačke županije za 2016. godinu, a ove godine grad Slunj i Zajednica športskih udruga grada Slunja domaćini su ove manifestacije koja će se održati u restoranu FENIX u Slunju 23. veljače u 18,00 sati.

 Na istoj ceremoniji biti će dodijeljena mnoga priznanja pa tako i najuspješnijim slunjskim sportašima u onim kategorijama u kojima su nominirani.

Close Search Window