Vijesti|

Grad Slunj je domaćin Quattro River Rally-a i ove godine!

U subotu, 6.4.2024., Slunj će oživjeti uz zvukove trkaćih automobila, kada će se održati dva uzbudljiva brzinska ispita Quattro River Rally utrke.

Start utrke je organiziran u Ulici 1. poljski put, nakon čega će se automobili uputiti kroz dinamičnu rutu, prolazeći kroz ulicu 14. Domobranske Pukovnije i Podmelnica. Cilj utrke će biti postavljen u Ulici Ivana Gorana Kovačića, nakon čega će se automobili vratiti na regrupaciju u staru vojarnu “Kneja”. ??? ????????? ?????????? ??? ?́? ????????? ?? ????? ?????? ? ??????? ?? ??:?? ?? :??:?? ????. 

Natjecatelji će se suočiti s izazovom na dva brzinska ispita u Slunju, prvi s početkom u 16:55h, a drugi u 18:18h. Nakon što pređu ciljnu liniju u Ulici Ivana Gorana Kovačića, vozila će se spustiti ulicom A. Šenoe na D1 i vratiti se u vojarnu Kneja, gdje će biti regrupacija za drugu vožnju.

Osim domaćih vozača, Slunj će ugostiti i brojne vozače iz različitih dijelova Europe, kao i one koji se pripremaju za WRC Croatia rally koji će se održati dva tjedna kasnije.

Ponosni sponzori Quattro River Rally utrke u Slunju su Građevinski obrt Špelić i Skukan d.o.o., čije je podrška od velike važnosti za ovaj događaj.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u staroj vojarni “Kneja” gdje će imati mogućnost razgledati natjecateljske automobile. 

Molimo sve stanovnike navedenih prometnica za punu suradnju u organizaciji natjecanja na način da u navedenom vremenu:

  1. Zatvore sva vrata na ulazima u svoja dvorišta
  2. Posebnu pažnju posvete brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku na sigurnom
  3. Domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima, kako se ne bi nekontrolirano našli na cesti
  4. Da svoja vozila uklone s prometnica kojima prolazi staza brzinskog ispita.
  5. Ukoliko nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi da se obratite najbližem sucu i /ili redaru koji će biti raspoređeni duž staze

Organizirani na ovakav način uz Vašu punu suradnju, vjerujemo da će priredba biti organizirana po najvišim sigurnosnim standardima, a da istovremeno neće bitno narušiti Vaš svakodnevni ritam življenja.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.

Ukoliko u pripremi i tijeku natjecanja imate bilo kakvo pitanje, primjedbu, pritužbu ili slično molimo Vas da nas kontaktirate na telefone:

– prije i za vrijeme trajanja natjecanja – Mato ŠEBALJ, mobitel 091 2602 976

– za vrijeme trajanja natjecanja – Josip ŠIMEK, mobitel 091 3466 450

– za vrijeme trajanja natjecanja – Marko CVITKOVIĆ, mobitel 091 3210 301

Close Search Window