Vijesti|

Grad Slunj je temeljem Ugovora o dodjeli financijskih sredstava gradovima indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini, ostvario potporu u iznosu od 38.500,00€ od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. 

Ova demografska mjera osigurava financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u gradovima RH, prvenstveno u gradovima s potpomognutih područja te je sukladna Programu potpore gradovima indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini i Provedbenom programu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za razdoblje 2021.-2024. godine. 

Izvor fotografije: https://demografijaimladi.gov.hr/

Ova značajna potpora  Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade predstavlja vitalnu podršku Gradu Slunju, unapređujući kvalitetu života i stvarajući povoljne uvjete za rast i razvoj najmlađih građana. Ovaj korak naglašava predanost Grada u osiguranju optimalnih uvjeta za predškolsko obrazovanje, što ne samo da jača demografski potencijal već i pridonosi općem prosperitetu zajednice.

 

Close Search Window