Vijesti|

Grad Slunj je imao čast i ove godine ugostiti pohvaljene, uzorne vozače. 

Preventivna akcija  “Dan ljubaznosti u prometu 2023.”, dio je ovogodišnjih preventivnih aktivnosti usmjerenih prema prometnoj sigurnosti, MUP-a RH. Policija u prometu provodi ovu preventivnu akciju od 2016. godine, a njezin glavni cilj jest potaknuti vozače da s poštovanjem pristupaju pješacima na pješačkim prijelazima. Akcija je održana u listopadu s naglaskom na promicanje tolerancije između vozača i pješaka, te poticanje vozača da poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima. 

U prisustvu predstavnika policije, gradonačelnica Grada Slunja, Mirjana Puškarić, uručila je priznanja i nagrade uzornim, slunjskim vozačima. Nagrade koje su nagrađeni vozači primili osigurane su iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa za razdoblje 2021. do 2030. godine.

Grad Slunj s ponosom sudjeluje u promicanju kulture ljubaznog ponašanja u prometu te pozivamo sve sudionike u prometu da budu tolerantni jedni prema drugima. Neka ovakve aktivnosti postanu dio naše svakodnevice i doprinesu poboljšanju sigurnosti u prometu.

Close Search Window