Vijesti|

Pozivamo Vas da nam se pridružite u petak 8.7. u 19:30 u Turističko informativnom centru u Rastokama na druženju sa spisateljicama Natašom Turkalj i Innom Morre.

Nataša Turkalj rođena je u Zagrebu. Majka je dvoje djece i supruga, a oduvijek sanja napisati ljubavni roman. Sklonost prema čitanju i prema pisanju pokazuje od ranog djetinjstva, ali snove ostvaruje tek kao supruga i majka. Nadahnuće za ljubavne romane pronalazi u vlastitim promišljanjima idealne ljubavi, ljudima oko sebe te primjerima iz literature.
„Moć žene“ drugi je njezin ljubavni roman, nakon što je u siječnju 2022. objavila zapaženi roman istog žanra „Moja savršena nevolja“.

Inna Moore pseudonim je iza kojeg ponosno stoji Ina Špiček, domaća autorica modernih i povijesnih ljubavno-erotskih romana te romantičnih komedija. Dosad je objavila 19 romana koji se mogu naći u knjižarama i knjižnicama diljem Hrvatske. Njezin prvi objavljeni roman izašao je 2018. godine pod nazivom Voajer. Dobio je i svoje englesko izdanje. Po romanu Dodir zvijeri napravljena je i online interaktivna igrica.

Close Search Window