Vijesti|

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgađa se, ranije najavljivan događaj, “Klasika na vodi”.
 
Događaj će biti održan u četvrtak 04. svibnja, s početkom u 10:00 sati. 
 Podsjetimo, 

Grad Slunj je pridruženi partner na projektu „Klasika na vodi, Slunj 2023.“

U sklopu projekta „Klasika na vodi, Slunj 2023.“ u Gradu Slunju su u srijedu, 03. svibnja, trebali biti održani glazbeni koncerti, radionice i prezentacije, a sve s ciljem jačanja kompetencija učenika i razvijanja svijesti o mogućnostima razvoja karijere u turizmu te u svrhu promoviranja zanimanja poput glazbenog instrumentalista, glazbenika teoretičara, pjevača, grafičkog dizajnera, modnog tehničara, medijskog tehničara,  i računalnog tehničara.
 
Obzirom na nepovoljne vremenske uvjete koji se, prema vremenskoj prognozi, najavljuju za Grad Slunj, događaj “Klasika na vodi” odgađa se te će isti biti održan 04. svibnja 2023.
 
Istoga dana će, s početkom u 10:00 sati, biti održan „HarmoniKA festival“. U 11:00 sati, ispred Turističko informativnog centra Rastoke, učenici Glazbene škole Karlovac i Područnog odjela Glazbene škole Karlovac u Slunju, održat će koncert.

U vremenu od 14:00 do 18:00 sati ispred Istraživačke stanice Javne ustanove „Natura Viva“ posjetitelji će moći sudjelovati u radionici edukatora Javne ustanove “Natura Viva” i  Slatkovodnog akvarija “Aquatika” Karlovac, poslušati koncert učenika PO Slunj i gostiju te pogledati prezentaciju Veleučilišta Karlovac.

Ne propustite sudjelovati u ovom hvale vrijednom događaju i poslušati klasične kompozicije inspirirane vodom i prirodom učenika Glazbene škole Karlovac i Područnog odjela Glazbene škole Karlovac u Slunju i svojom prisutnošću podržati njihov daljnji trud i rad.

Nositelj projekta „Klasika na vodi, Slunj 2023.“, financiranog od Ministarstva turizma i sporta,  je Glazbena škola Karlovac, a partneri na projektu su Srednja škola Slunj i Srednja škola Duga Resa.

Pridruženi partneri na projektu su Grad Slunj, Osnovna škola Slunj, Turistička zajednice Grada Slunja, Javna ustanova “Natura Viva”, Slatkovodni akvarij Aquatika, Veleučilište u Karlovcu, Karlovačka županija i Udruga za unapređenje života “Karika” Karlovac.

Close Search Window