Vijesti|

U cilju kvalitetnijeg uređenja prostora starog gradskog igrališta izrađeno je idejno rješenje kako bi se utvrdile moguće varijante uređenja  prostora za sport i rekreaciju u skladu s potrebama korisnika i odredbama urbanističke dokumentacije.

Predloženom varijantom koja je prikazana planira se formiranje malonogometnog igrališta (dimenzija 32×52 m) koji bi se po potrebi koristio za nogomet , futsal ili rukomet te zasebnog  košarkaškog igrališta (15×28), dječjeg igrališta i igrališta za street workout (sprave za vježbanje), dok bi se zelene travnate površine oko igrališta koristile za trčanje. U sklopu uređenja planirano je i postavljanje klupa i druge komunalne opreme.

Kako bi se dobilo najbolje rješenje uređenja ovog važnog javnog prostora pozivaju se građani i svi zainteresirani da pogledaju predloženi način uređenja starog gradskog igrališta i daju svoje primjedbe, prijedloge ili mišljenja. Obzirom na potrebu daljnje izrade projekte dokumentacije prijedloge i mišljenja je potrebno dostaviti najkasnije do 31.10.2022. godine, na adresu: Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, Slunj ili mail adresu: grad-slunj@ka.t-com.hr

prikaz

Close Search Window