Vijesti|

U cilju podrške novim i mladim poduzetnicima, kao i poljoprivrednim gospodarstvima u Gradu Slunju, gradonačelnica Mirjana Puškarić je posjetila obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo specijalizirano za uzgoj i preradu lješnjaka.

Danijel Radman, vlasnik OPG-a, srdačno je dočekao gradonačelnicu na svom poljoprivrednom zemljištu u Gornjem Nikšiću, gdje se već pet godina intenzivno posvećuje ekološkom uzgoju i preradi lješnjaka.

Na poljoprivrednom zemljištu površine 3,1 hektara, OPG broji ukupno 1.500 sadnica lješnjaka, od kojih je 80% posvećeno sorti istarskog lješnjaka, dok preostalih 20% čine sorte Rimskog i Lambert lješnjaka.

Gospodin Radman ističe da se cijela obitelj bavi uzgojem i preradom lješnjaka, s posebnim naglaskom na njemu i njegovoj supruzi koji svaki vikend napuštaju zagrebačku gužvu i posvećuju se poljoprivrednim aktivnostima. Kako ističu, uložili su mnogo truda, slobodnog vremena, rada i volje kako bi danas OPG Radman bio ponosan vlasnik Eurotalus certifikata za ekološku proizvodnju i brenda NUTEKO za proizvode OPG-a Danijel Radman.

Brend NUTEKO OPG-a Radman nudi raznovrstan asortiman ekoloških proizvoda, uključujući sirove lješnjake, pržene lješnjake, lješnjakovo brašno, lješnjakovo ulje, pastu od lješnjaka, namaz od lješnjaka te ušećerene lješnjake s okusom đumbira, chillija, vanilije i cimeta.

OPG Radman trenutačno nema prisustvo na društvenim mrežama, no možete ih kontaktirati telefonski kako biste dogovorili narudžbu i preuzimanje proizvoda za privatne osobe.

Kontakt: 097-7111-948 – OPG Danijel Radman

Close Search Window