Vijesti|

U povodu Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava danas, 5. prosinca, gradonačelnica Grada Slunja, Mirjana Puškarić, ugostila je četiri mlade volonterke iz Gradskog društva Crvenog križa Slunj.

Sastanak je održan u gradonačelničinom uredu, gdje su razmijenjena iskustva, pružena podrška volonterskom radu te uručeni prigodni pokloni i zahvalnice.

Ova inicijativa naglašava važnost volontiranja i doprinosa lokalnoj zajednici. U razgovoru između gradonačelnice i volonterki gradonačelnica Puškarić istaknula je važnost volonterskog rada u razvoju zajednice te je podržala mlade volonterke u njihovim naporima.

Međunarodni dan volontera prigoda je podsjetiti na vrijednost volontiranja i zahvaliti onima koji se nesebično angažiraju u različitim područjima društva.

Upućujemo čestitke svim volonterima diljem svijeta povodom Međunarodnog dana volontera! Hvala vam na posvećenosti i doprinosu koji svakodnevno pružate zajednicama. Vaš trud čini razliku, i cijenimo vašu predanost. Sretan vam Međunarodni dan volontera!

Close Search Window