Vijesti|

Sportska zajednica grada Slunja i njezine članice s radošću su nas obavijestili o uspješnom završetku natječaja Ministarstva turizma i sporta. Ovim programom osiguran je značajan financijski poticaj za nabavku opreme namijenjene djeci do 18 godina, čime će se unaprijediti kvaliteta rada četiri sportska kluba uključena u projekt.

Izvor fotografije: Ministarstvo turizma i sporta web stranica, https://mint.gov.hr/

U sklopu natječaja, Sportska zajednica je uspješno aplicirala i osigurala sredstva u iznosu od 21.000 € za razdoblje 2023. i 2024. godine. Ovo će omogućiti četiri kluba s mladim članstvom da osvježe svoju opremu i pomagala, poboljšaju uvjete rada te pruže kvalitetne sportske aktivnosti mladima u zajednici.

Tajnik zajednice sportskih udruga Grada Slunja, gospodin Ivan Požega uputio je zahvalu svima koji su pomogli pri aplikaciji projekta „Zahvaljujemo svim sudionicima koji su doprinijeli pripremi i provedbi aplikacije te se istovremeno zahvaljujemo Županiji Karlovačkoj i Zajednici sportova Karlovačke županije na podršci. Ova inicijativa ima iznimno veliki značaj jer će doprinijeti osvježavanju sportske opreme, poboljšanju uvjeta rada s mladima te podizanju općeg standarda rada sportskih udruga. S ponosom nastavljamo s punim angažmanom prema ostvarivanju ciljeva koji će unaprijediti sportsku scenu u našem gradu. Hvala svima na podršci, a zajedno idemo prema boljoj budućnosti sporta u Slunju!“

Close Search Window