Vijesti|

Održan je sastanak sa konzultantima i projektantima Razvojnog centra Slunj u cilju izrade Studije izvodljivosti i projektne dokumentacije za isti. Trenutno smo u fazi provedbe analize problema i potreba u sektoru gospodarstva kako bismo što realnije planirali njihovo rješavanje kroz Razvojni centar Slunj i šire.

Do sada su održane konzultacije sa poduzetnicima i poljoprivrednicima kroz radionicu i anketu, kao i posjećeni pozitivni primjeri sličnih projekata (gradovi Lipik i Gospić) kojima su dobivene kvalitetne povratne informacije kao podloga za daljnje planiranje projekta Razvojni centar Slunj.
Navedena studijska i projektna dokumentacija je sufinancirana od strane Karlovačke županije kroz Program poticanja ravnomjernog razvitka Karlovačke županije u 2021. godini, mjera 1. Sufinanciranje izrade studijske i/ili projektno-tehničke dokumentacije za kapitalne gospodarske i infrastrukturne projekte koji se u narednom periodu planiraju prijaviti na EU fondove.
Razvojnim centrom želimo omogućiti novim i postojećim poduzetnicima i poljoprivrednicima kvalitetnu podršku u razvoju njihovih ideja i projekata, kako bi bili što uspješniji u svom daljnjem poslovanju.
Close Search Window