Vijesti|

 Garešnica i Broćanac kod Slunja ove su godine središnja mjesta promocije projekta “Ratnici u miru”, koji udruga Hrvatski ratni veterani uspješno provodi već petu godinu zaredom.
 
Projekt u koji je uključeno više od trideset članova udruge iz cijele Hrvatske ima nekoliko važnih ciljeva. To su psihološka i socijalna reintegracija hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, očuvanje nacionalnog identiteta, kulturno-umjetničke aktivnosti, poticanje kreativnosti, izvornosti i stvaralaštva te stvaranje pozitivne slike o Hrvatskoj u svijetu.
Projektom „Ratnici u miru“ ratni veterani promiču vrijednosti usmjerene općem dobru te time utječu i na poboljšanje kvalitete života svojih članova i društvene zajednice.
 
U četvrtak 28. svibnja od 9 do14 sati u Garešnici na Trg hrvatskih branitelja ratni veterani pokazali su svoje stvaralaštvo u miru, a u Broćancu (Aktivni odmor BTZ) od 28. do 30. svibnja predstavit će se javnosti Park hrvatskih branitelja te adrenalinski sportovi dostupni na toj lokaciji.
Close Search Window