Vijesti|

I ove godine u Slunju će se organizirati RASTOKE TRAIL. Ova sportska manifestacija privlači iz godine u godinu sve veći broj natjecatelja iz zemlje i inozemstva i otvara vrata prirodnih ljepota i potencijala Slunja i Rastoka.
Rastoke trail jedna je od manifestacija koja se nalazi u Kalendaru kontinentrail lige Hrvatske i prepoznata je kao vrlo popularna među sudionicima – natjecateljima ovakvih utrka.
Pripremni organizacijski razgovori su počeli, Grad Slunj i Turistička zajednica Grada Slunja sastali su se sa organizatorom utrke, Leopoldom Špeharom, predsjednikom Atletskog kluba Plitvice i dali mu punu podršku u organizaciji i ovogodišnjeg Rastoke trail-a. Naglasili su, kako ova manifestacija, osim podizanja sporta na višu razinu, uvelike pomaže u prepoznatljivosti Slunja kao turističke destinacije, što doprinosi većoj popunjenosti smještajnih kapaciteta i konzumaciji drugih ponuda u turizmu te će Grad Slunj i Turistička zajednica Grada Slunja, i ove godine, participirati u organizaciji natjecanja.


Close Search Window