Vijesti|

Dana 20.2.2015. u Duga Resi je održano proglašenje najboljih u sportu Karlovačke županije za 2014. godinu.

 

 

 

 

 Najboljom sportašicom proglašena je Maja Orlić Frankopanski streličari iz Ogulina, a najbolji sportaš je Borna Petanjek Streljački klub iz Duga Rese, najbolja ženska ekipa je Stolnoteniski klub Aquaestil Duga Resa, a najbolji muški klub je Hrvatski rukometni klub Karlovac. Dodijeljena su i priznanja najboljim trenerima, najboljim djelatnicima, sportašima sa invaliditetom, jubilarna priznanja, te priznanja za dugogodišnji rad u sportu.

 

Od naših sportaša priznanja su primili: u kategoriji najbolji djelatnik Jovo Smoljanović iz KK KORANA; u kategoriji najbolje mlade nade do 16. godina priznanja su primili Antonio Cindrić iz NK SLUNJ, Iva Vukošić iz KBK TIGAR, Katarina Štrk iz ŽRK DRENAK i Filip Požega iz KK KORANA; u kategoriji najbolji mladi sportaši sa ostvarenim rezultatima u 2014. godini priznanja su primili Luka Požega iz KK KORANA te Lorena Požega iz KBK TIGAR.

 

 

Na proglašenju su prisustvovali i gradonačelnik Slunja gospodin Jure Katić, članovi izvršnog odbora ZŠUGS, te roditelji i prijatelji nagrađenih.

 

Čestitke mladim sportašima!

 

Close Search Window