Vijesti|

U petak, 7.2. 2020., održano je svečano proglašenje najboljih u sportu Grada Slunja za 2019. godinu

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Slunja, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Slunja, gospodina Jure Katića, svečanost je otvorila voditeljica Matea Obajdin.

 

Klapa Slunjanke otpjevala je himnu Republike Hrvatske, a kasnije u programu i prigodnu pjesmu.

Priznanja za pomoć i promicanje sporta u Slunju ‘Josip Zaborski” primili su RADIO SLUNJ, mons. MILE PECIC te NOGOMETNI SAVEZ KARLOVAČKE ŽUPANIJE.

 

Jubilarno priznanje, srebrnu plaketu za 40 godina djelovanja dobio je BUDOKAI KLUB EUGEN KVATERNIK, a primio Zdravko Begović.

 

Priznanje za najboljeg sportskog djelatnika u 2019. godini dobio je NIKOLA POŽEGA iz NK SLUNJ.

 

Priznanja za najbolje mlade nade do 16 godina te poklone (ruksak), koje je osigurala tvrtka AGUILA iz Zagreba u suradnji sa ZSUGS, primili su:
David Čančar NK SLUNJ
Klara Paulić KBK TIGAR
Lukas Bogović KK KORANA
Marta Moćan RK DRENAK
Teo Lukač NK SLUNJ
Ilijana Cindrić RK DRENAK
Morena Špehar KBK TIGAR
Mate Matusina KK KORANA
Tvrtko Obrovac NK SLUNJ
Joško Mrkonja KBK TIGAR
Mihael Bosanac RK DRENAK
Filip Žalac NK SLUNJ
Tin Capan KBK TIGAR
Mate Špelić RK DRENAK

 

Posebno priznanje za ostvarene uspjehe u 2019. godini ( prva tri mjesta sa državnih i međunarodnih natjecanja primili su
Gabriel Močilac KBK TIGAR
Nikolina Požega KBK TOGAR
Iva Vukošić KK KORANA
Ela Magdić KBK TIGAR
Jurica Bogović KK KORANA
RK DRENAK dječaci 2008 g.

 

Priznanje za dugogodišnji rad u sportu dobio je DARKO KOVAČEVIĆ iz ŠRD SLUNJČICA.

 

Priznanje za najbolji klub u 2019. godini uručeno je Kuglačkom klubu KORANA SLUNJ, a primio ga je Damir Vuković kao predsjednik i cijela ekipa seniora.

 

Najbolji sportaš Grada Slunja u 2019. godini je MATEJ MATANIĆ iz NK SLUNJ, a Priznanje  i poklon bon umjesto Mateja primio je njegov otac Ivica Matanić.

 

Zasluženo i uvjerljivo najbolja sportašica Grada Slunja u 2019. godini je LUCIJA BAKALAR iz KBK TIGAR, a priznanje, poklon bon te buket cvijeća uručio joj je gradonačelnik Grada Slunja gospodin Jure Katić.

 

Posebno emotivno bilo je i zadnje priznanje na dodjeli, a ono je Priznanje ‘ SRCE ZA SLUNJ NIKOLA ŽIVČIĆ’ zaslužila je KATICA MATEŠIĆ iz RK DRENAK, koja se, puna emocija, zahvalila u svoje ime i u ime svih nagrađenih.

Close Search Window