Vijesti|

Udruga Zvončići poziva zainteresirane mlade osobe u dobnim skupinama od 15 do 25 godina da se uključe u provođenje projekta “Aktiviraj me”. 

Projektom se osiguravaju aktivnosti i radionice neophodne za uravnoteženo psihičko, emocionalno, fizičko, kulturno i socijalno funkcioniranje mladih na ruralnom području Grada Slunja i okolice.

U svrhe provođenja aktivnosti, tražimo sudionike za sljedeće radionice.

Radionice:

  1. Glazbena radionica: zajedničko slušanje glazbe, primarno bluesa i rocka, uz smještanje pjesama i bendova u socio-kulturalni kontekst vremena. Svrha ovoga je zajedničko promišljanje o društvenoj problematici, temama ovisnosti, ratova i (ne)nasilja, političkih i društvenih promjena, s primjenom na ciljeve projekta a mladi će biti pozvani sami pripremati dijelove pojedinih susreta, uz podršku voditelja.
  • Minimalno 5 sudionika
  1. Brbljaonica: grupni rad s mladima, set radionica kroz kojima će se ostvariti svojevrsna grupa podrške za mlade, koja će se, osim za pružanje potpore, iskoristiti za učenje vještina i razvoj kompetencija za uspješno nošenje s izazovima i izgradnju zdravih socijalnih odnosa.
  • Minimalno 5 sudionika
  1. Dramska radionica – svrha dramske radionice je socijalizacija, poticanje osobnog rasta, usavršavanje verbalnih vještina, govora tijela i mimike, odgoj za javnu komunikaciju te, u užem smislu, za samu dramsku umjetnost.
  • Minimalno 5 sudionika
  1. Radionica tjelovježbe – svrha tjelesne aktivnosti je poboljšati psiho-fizičko zdravlje; vježbanje u skupini pridonosi osjećaju pripadnosti, povećava motivaciju za ustrajnost u vježbanju i promjeni navika, a glazba smanjuje dojam fizičkog napora.
  • Minimalno 5 sudionika

Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.

Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Close Search Window