Vijesti|

U Županijskoj gospodarskoj komori Karlovac, Kralja Tomislava 19b. 6. rujna, održat će se prezentacija aktualnog Poziva na dostavu projektnih prijava „Kompetentnost i razvoj MSP“ raspisanog od strane Ministarstva poduzetništva i obrta.

Cilj je prezentacije upoznati mikro, male i srednje poduzetnike s aktualnim pozivom, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

U sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. dodijelit će se bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu 867 milijuna kuna mikro, malim i srednjim poduzećima pri čemu će se iznosi pojedinačnih potpora kretati od 300 tisuća kuna do 30 milijuna kuna.

Poziv je namijenjen poticanju investicija u početna ulaganja poduzetnika, bilo da su ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice, proširenjem kapaciteta, diversifikacijom proizvodnje ili temeljitom promjenom u sveukupnom proizvodnom procesu postojeće poslovne jedinice.

Predavač je Saša Bukovac, pomoćnik direktora Sektora za međunarodne poslove, Odjela za EU.

Prijave su moguće, najkasnije do 5. rujna na e-mail: bskarjak@hgk.hr ili faks: 047 614 720, a za ostale informacije raspoloživ je telefon 047 612 111

 

poziv za prezentaciju

prijavni obrazac

link na Županijskoj komori Karlovac:

http://www.hgk.hr/zk/karlovac/zk-karlovac-prezentacija-poziva-na-dostavu-projektnih-prijava-kompetentnost-i-razvoj-msp?category=14

 

Close Search Window