Vijesti|

Županijska komora Karlovac Vas poziva na predstavljanje „Zadruge za etično financiranje i etične banke u osnivanju“ koje će se održati 11. svibnja 2016., u Županijskoj komori Karlovac s početkom u 11,00 sati.

 

S obzirom kako je etična banka u osnivanju razvojna banka u vlasništvu svojih članova čiji je primarni cilj ulaganje u razvoj zajednice kroz projekte koji su financijski, društveno i okolišno održivi predstavit će se onima koji bi mogli imati najviše koristi, uključujući OPG-ove, LAG-ove, male i srednje poduzetnike orijentirane na proizvodnju, preradu, profesionalne usluge i nove tehnologije kao i poduzetnike početnike.

Rad Zadruge za etično financiranje i projekt osnivanja etične banke predstavit će Goran Jeras, upravitelj ZEF-a i Krešimir Prevender, direktor poslovne mreže ZEF-a. Ujedno će dati odgovore na sljedeća pitanja: 

–       Kako funkcionira model etičnog bankarstva,

–       Koja je u tome uloga Zadruge za etično financiranje,

–       Što poduzetnici mogu dobiti uključivanjem u Zadrugu za etično financiranje,

–       Kada će Hrvatska dobiti svoju etičnu banku.

Predstavljanje je besplatno, a predviđeno trajanje je tri sata.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo, prijavite se putem prijavnice, najkasnije do 10. svibnja na e-mail: bskarjak@hgk.hr ili faks 047/614 720.

Za one koji žele saznati više i dobiti detaljnije informacije na raspolaganju su web stranice Zadruge za etično financiranje www.zef.hr i Etične banke u osnivanjuwww.ebanka.eu.

PRIJAVNICA

Close Search Window