Vijesti|

Na današnji dan je službeno otvoreno reciklažno dvorište Slunj te će uskoro komunalno društvo Lipa d.o.o. organizirati funkcioniranje istog.

 

Cijeli projekt je uspješno proveden u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovotost i Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, a uz sufinanciranje sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda za razdoblje 2014.-2020.

Otvorenje je održano u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Karlovačkom županijom i komunalnim društvom Lipa d.o.o. 

Pozdravne govore, te čin otvorenja, tj. rezanja vrpce, obavili su ministar g. Tomislav Ćorić, županica Karlovačke županije gđa Martina Furdek Hajdin i gradonačelnik Grada Slunja g. Jure Katić, a u činu im je asistirala mlada članica kulturno umjetničkog društva “Korana” Slunj. Velečasni Mile Pecić je blagoslovio novo postrojenje te sve one koji će se ubuduće njime služiti.

 

Podatke o projektu možete pročitati OVDJE, kao i informacije o održanoj završnoj konferenciji OVDJE.

Još jednom zahvaljujemo svima gore navedenim na pomoći u relaizaciji ovog vrlo važnog projekta za Grad Slunj te se veselimo radu na novim projektima u cilju gospodarskog i održivog razvoja našeg kraja.

Close Search Window