Aktualnosti|

U sklopu projekta Karlovačke županije “ITU – Nikola Tesla poduzetnički centar (NTPC)” osnovan je poduzetnički centar koji djeluje unutar županijskog poduzeća Poduzetnička zona Korana d.o.o..
Između ostaloga, NTPC će u narednom periodu pružati besplatne usluge stručne i savjetodavne pomoći gospodarskim subjektima (poduzeća, obrti, OPG-ovi) s područja Karlovačke Županije. Navedene usluge obuhvaćati će informiranje o postojećim i najavljenim pozivima, pomoć i priprema u sakupljanju potrebne dokumentacije te prijavu na sam natječaj.

Sve usluge za krajnje korisnike potpuno su besplatne, odnosno voditi će se kao de minimis potpore zbog toga što su pružene u sklopu gore navedenog projekta.
Poduzetnički centar je privremeno smješten u prostorijama Karlovačke županije u Odjelu za gospodarstvo do otvorenja Nikola Tesla Experience centra na Rakovcu unutar kojeg će svoj prostor naći i poduzetnički centar s co-working prostorom.
Usmjereni su na rad na području cijele Karlovačke županije kao besplatna savjetodavna podrška poduzetnicima vezano uz otvorene natječaje i druge teme važne za poduzetnike.

Kontakti u Nikola Tesla poduzetničkom centru su:

Božica Šimunčić – 099 7129 709; bozica.simuncic@pzk.hr

Suzana Novosel – 099 7129 708; suzana.novosel@pzk.hr

http://ntpc.kazup.hr/

 

Close Search Window