Vijesti|

6.8.2015. je održana športsko, zabavna i edukativna manifestacija Športski ujedinjeni u zdravlju 2015. Manifestacija je održana u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Slunj, a uz njih u manifestaciji su sudjelovali i nogometni klub Slunj, kickboxing klub “Tigar” Slunj, rukometni klub Drenak, Dobrovoljno vatrogasno društvo Slunj, Policijska postaja Slunj i poduzeće Lipa d.o.o.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik g. Jure Katić, a nazočnima se obratio i predstavnik Hrvatskog Crvenog križa Službe za rad s mladima i volonterima g. Josip Vuletić.

 

Kroz manifestaciju je ujedno i obilježen međunarodni dan mladh. Ove godine za djecu je pripremljeno raznovrsnih edukativnih i zabavnih aktivnosti – igre s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Rukometnim klubom Drenak, Kickboxing klubom Tigar Slunj, NK Slunj, svoje programe prezentiralo je i komunalno društvo Lipa, Policijska postaja Slunj, a Crveni križ Slunj je pokazalo osnove pružanja prve pomoći i pravilnu higijenu ruku. Ukupno 45 mališana pod vodstvom volontera uključilo se u cjelokupni program.

 

Cijeli program je bio popraćen zanimljivim voditeljima iz dramske skupine Babe.

 Ovom prilikom zahvaljujemo svim sudionicima manifestacije, a posebice volonterima Crvenog križa Slunj na kvalitetnom sadržaju prezentiranom našim najmlađim stanovnicima!

Close Search Window