Vijesti|

Dragi sugrađani, želimo Vam skrenuti pozornost da su na našoj web stranici dostupni digitalni obrasci koji se mogu brzo i jednostavno popuniti i poslati našem sustavu na obradu.

Prednosti digitalnih obrazaca uključuju:

  1. Brži i jednostavniji procesi: Popunjavanje digitalnih obrazaca je brže i jednostavnije od ručnog popunjavanja papirnih obrazaca. To znači da možete obaviti svoje zadatke brže i efikasnije.
  2. Manje grešaka: Digitalni obrasci često sadrže automatske validacije i upute, što pomaže u sprečavanju grešaka prilikom unošenja podataka.
  3. Dostupnost 24/7: Naši digitalni obrasci su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tako da možete obavljati poslove kad vam to odgovara, bez obzira na radno vrijeme naših ureda.
  4. Bolja zaštita podataka: Vaši podaci su zaštićeni i sigurni prilikom unošenja putem digitalnih obrazaca, a pristup njima je ograničen i zaključan lozinkama.

Osim toga, digitalni obrasci omogućavaju nam da budemo ekološki odgovorni, smanjujući potrošnju papira i smanjujući negativan utjecaj na okoliš.

Kako biste koristili nove digitalne obrasce, jednostavno posjetite našu web stranicu, slijedite poveznicu OTVORENI GRAD i pronađite odgovarajući obrazac za vaše potrebe. Nakon što popunite obrazac, podaci će biti automatski poslani našem sustavu, a mi ćemo vam pružiti odgovor ili obraditi vaš zahtjev.


Što je Otvoreni grad?

Otvoreni grad je jedinstveno informatičko rješenje – web platforma koja građanima pruža niz elektroničkih usluga koje se odnose na informiranje ili komunikaciju s gradskim službama, te uvid u funkcioniranje grada. Otvorena i jednostavna za pristup putem interneta, ova platforma dostupna je putem računala, tableta i smartfona i građanima pruža sve servise na jednom mjestu.

 

 

Close Search Window