Vijesti|

Nastavno na ranije objavljeni JAVNI POZIV za korištenje demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladim obiteljima na ruralnom području Karlovačke županije u 2021. godini objavljujemo informaciju o potvrdi Grada Slunja za potporu koja se odnosi na stambeno zbrinjavanje mladih obitelji na području Grada Slunja, a koja se može priložiti zahtjevu za bespovratna sredstva za eventualno ostvarenje dodatnih 10 bodova prilikom ocjene zahtjeva.

Skenirana potvrda se može preuzeti OVDJE, a ukoliko Vam je potreban original primjerak, isti možete preuzeti u gradskoj upravi Grada Slunja (Trg dr. F. Tuđmana 12, 47240 Slunj) u Odsjeku za razvoj i imovinsko-pravne poslove (Viktor Smolić):

 

VAŽNA OBAVIJEST – 24. 3. 2021.

Sukladno uputama koje smo danas (24. 3. 2021. godine) dobili iz Karlovačke županije vezano uz dostavu potvrde JLS-a za potporu koja se odnosi na stambeno zbrinjavanje mladih obitelji na području Grada Slunja, a vezano uz JAVNI POZIV za korištenje demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladim obiteljima na ruralnom području Karlovačke županije u 2021. godini, pozivamo sve zainteresirane prijavitelje na navedeni poziv da se za izdavanje potvrde jave u gradsku upravu Grada Slunja (Trg dr. F. Tuđmana 12, 47240 Slunj), Odsjek za razvoj i imovinsko-pravne poslove (Viktor Smolić):

Close Search Window