Vijesti|

Nakon uvođenja u posao i geodetskog iskolčenja započeli su radovi na izgradnji prometnice i parkinga kod dvorane Srednje škole Slunj. 

Tijekom izvođenja radova važit će posebna regulacija prometa pri čemu će pristup Osnovnoj školi Slunj u svakom trenutku biti omogućen ili  iz smjera Ulice kralja Zvonimira ili iz smjera Školske ulice. Stoga molimo sve korisnike, posebno roditelje koji dovoze djecu u školu, da obrate pozornost na postavljenu signalizaciju i djecu iskrcaju na mjestu koje će  najmanje ugroziti njihovu sigurnost, pa i pod cijenu da dijete mora pješačiti dio puta do škole.  

U ovom trenutku izvode se radovi na prostoru budućeg parkinga koji ne utječu izravno na odvijanje  prometa do Osnovne škole (iz bilo kojeg smjera).   

Dovršetak radova očekuje se u prvoj polovici iduće godine nakon čega ćemo imati  novi parking sa 60 parkirnih mjesta za osobna vozila, 7 za motocikle, autobusno stajalište, dvotračnu prometnicu,  sve povezano nogostupima radi sigurnijeg kretanje pješaka (posebno djece).

Do  tada molim sve za dodatan oprez prilikom kretanja u zoni radova.

 

 

 

Close Search Window