Vijesti|

U četvrtak, 01. lipnja 2023. godine, u Zagrebu je održana dodjela nagrade „Milan Neralić“ za izniman doprinos razvoju sporta na lokalnoj razini.
Ove godine je, na dodjeli nagrade „Milan Neralić“ za izniman doprinos razvoju sporta na lokalnoj razini, koju dodjeljuje Hrvatski olimpijski odbor, dodijeljeno i posebno priznanje „Milan Neralić“ Old timer klubu „Oplen“ Slunj.
 

Old timer klub “Oplen” Slunj je 2000. godine, vezano za stotu obljetnicu osvajanja olimpijske medalje u Parizu, na Neralićevu rodnu kuću postavio spomen ploču kako bi dao poticaj i pokretanje obilježavanja tog događaja u budućnosti. U proteklih 25 godina taj događaj je bio u programu Old timer kluba “Oplen” sve do realizacije i samog postavljanja spomenika Milanu Neraliću u veljači 2022. godine. 
Prisutnima se obratila i gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić koja je istaknula da je sretna što je Milan Neralić, koji je rođen i prve sportske korake napravio u našem gradu, postao spona između nagrada i sportskih uspjeha lokalne razine.
 
 
U ime Old timer kluba “Oplen” priznanje je primio istaknuti član Željko Marinković. 
 
 
Close Search Window