Vijesti|

Gradonačelnik Grada Slunja sa suradnicima čestita svojim sugrađanima Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te Dan Grada Slunja

 

Čestitka Gradonačelnika Grada Slunja, g. Jure Katića

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA  I DAN GRADA SLUNJA, KOJE OBILJEŽAVAMO 05. I 06. KOLOVOZA, DANI SU KOJI PODSJEĆAJU NA JEDNU OD NAJUSPJEŠNIJIH VOJNO REDARSTVENIH OPERACIJA U POVIJESTI HRVATSKOG NARODA – „OLUJU ’95“ I  DAN KADA SU SUDIONICI VOJNO REDARSTVENE OPERACIJE „OLUJA“, PRIJE 22 GODINE, OSLOBODILI SLUNJ I OMOGUĆILI NAM POVRATAK NA NAŠA  OGNJIŠTA.

TO SU DANI KOJE SMO POSVETILI NAŠIM HRABRIM BRANITELJIMA, KOJI SU NESEBIČNO I POŽRTVOVNO OSOBAĐALI SVAKI PEDALJ NAŠE ZEMLJE.

PRISJETIMO SE, S ISKRENOM ZAHVALNOŠĆU, POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA, ONIH KOJI SU U TEMELJE NAŠE DRŽAVE UGRADILI NAJVIŠE ŠTO SU IMALI – SVOJE ŽIVOTE.

U IME GRADSKOG VIJEĆA GRADA SLUNJA, SVOJIH SURADNIKA TE U SVOJE OSOBNO IME, ČESTITAM VAM , DRAGI SUGRAĐANI, DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA I DAN GRADA SLUNJA.                                                                                       

                                                                                                          Gradonačelnik:

                                                                                                              Jure Katić

 

Close Search Window