Vijesti|

U sklopu posjeta i pružanja podrške novim i mladim poduzetnicima, gradonačelnica grada Slunja odlučila je kroz naredno vrijeme posjetiti i poljoprivredna gospodarstva kojih je na našem području sve više.
Obzirom na to da su božuri u cvatu krajem svibnja, gradonačelnica je za početak posjetila obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi uzgojem i prodajom cvijeća – božura. 
 

Nikolina Rendulić, vlasnica OPG-a gradonačelnicu je dočekala na svom polju u Cerovcu, gdje je još 2019. godine započela uzgoj božura.
Na svom polju ima zasađeno 2.000 sadnica na površini od 0,1 hektar, a Nikolina ističe kako se osim poduzetničkog pothvata izrodila i posebna ljubav prema ovoj vrsti cvijeća obzirom da ona i suprug često na polju okupe i ostale članove obitelji, kako bi im pomogli, te ih upravo božuri potaknu na obiteljsko „druženje“ u prirodi. 
 
 
OPG Rendulić je prisutan i na društvenim mrežama, na facebooku i na instagramu te je putem kontakt formi moguće dogovoriti narudžbu i preuzimanje božura za privatne osobe. 
 
Close Search Window