Vijesti|

U sklopu projekta „Klasika na vodi, Slunj 2023.“ u Gradu Slunju će, u srijedu 03. svibnja biti održani glazbeni koncerti, radionice i prezentacije, a sve s ciljem jačanja kompetencija učenika i razvijanja svijesti o mogućnostima razvoja karijere u turizmu te u svrhu promoviranja zanimanja poput glazbenog instrumentalista, glazbenika teoretičara, pjevača, grafičkog dizajnera, modnog tehničara, medijskog tehničara,  i računalnog tehničara.

Istoga dana će, s početkom u 10:00 sati biti održan „HarmoniKA festival“. U 11:00 sati, ispred Turističko informativnog centra Rastoke učenici Glazbene škole Karlovac i Područnog odjela Glazbene škole Karlovac u Slunju održat će koncert.
U vremenu od 14:00 do 18:00 sati ispred Istraživačke stanice Javne ustanove „Natura Viva“ posjetitelji će moći sudjelovati u radionici edukatora Javne ustanove “Natura Viva” i  Slatkovodnog akvarija “Aquatika” Karlovac, poslušati koncert učenika PO Slunj i gostiju te pogledati prezentaciju Veleučilišta Karlovac.

Ne propustite sudjeovati u ovom, hvale vrijednom, događaju i poslušati klasične kompozicije inspirirane vodom i prirodom učenika Glazbene škole Karlovac i Područnog odjela Glazbene škole Karlovac u Slunju i svojom prisutnošću podržati njihov daljnji trud i rad.

Nositelj projekta financiranog od Ministarstva turizma i sporta, „Klasika na vodi, Slunj 2023.“ je Glazbena škola Karlovac, a partneri na projektu su Srednja škola Slunj i Srednja škola Duga Resa.

Pridruženi partneri na projektu su Grad Slunj, Osnovna škola Slunj, Turistička zajednice Grada Slunja, Javna ustanova “Natura Viva”, Slatkovodni akvarij Aquatika, Veleučilište u Karlovcu, Karlovačka županija i Udruga za unapređenje života “Karika” Karlovac.

Close Search Window