Vijesti|

Dok se stanovnici grada Slunja pripremaju proslaviti njegov Dan, gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić i direktor Komunalca d.o.o. Dinko Puškarić, danas su svome gradu donijeli čestitku Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Naime, danas je potpisan  Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom “Razvoj sustava vodoopskrbe i odvodnje na području grada Slunja”. Ovim Ugovorom Grad Slunj je osigurao sredstva za izgradnju dugo priželjkivanog uređaja za pročišćavanje i vodoopskrbnih cjevovoda za naselja Blagaj, Gornja Glina i Donje Taborište, u vrijednosti od 3,3 milijuna eura.

Gradonačelnica Mirjana Puškarić je u svom obraćanju ispred svih potpisnika Ugovora istaknula “Ovakvi su Ugovori primjer kako suradnja lokalne uprave i nacionalnih institucija može stvoriti stvarne promjene i doprinijeti kvaliteti života građana.” Iskazala je zahvalu Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja i Vladi RH što prepoznaju potrebe malih lokalnih zajednica te osiguravaju i dodjeljuju sredstva za ovako značajne projekte.

Close Search Window