Vijesti|

Na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu, koje je održano u Italiji, u Veneziji, Ela Magdić iz KBK TIGAR SLUNJ osvojila je 1. mjesto

 

 

 

Slunjani su u nedjelju dočekali svoju prvakinju i druge djevojke, koje su također bile  odlične na prvenstvu Lorenu Pozega, koja je Europu već pokorila pa zatim Luciju Bakalar, koja je već osvojila zlato u ekipnom natjecanju u Makedoniji za Hrvatsku i Laru Radocaj, kojoj je medalja pobjegla za bod te na kraju trenera Milenka Bosanca, koji je tihim i predanim radom, doveo ovu djecu do vrhunskih rezultata.

Prisutne je u ime Grada Slunja i gradonačelnika Jure Katića,pozdravio njegov zamjenik Ivan Požega te u ime Zajednice sportskih udruga Grada Slunja Nikica Sminderovac koji je curama podijelio cvijeće i pobjednički šampanjac.

Prisutnima se obratio i trener Milenko Bosanac i održao vrlo emotivan govor i zahvalio svima koji su pomogli na odlasku na natjecanje.

Čestitamo treneru, curama i ponajviše Eli na ovom, za Slunj, povijesnom rezultatu i želimo još puno medalja njoj i svim članovima KBK Tigar!

 

 

Close Search Window