Vijesti|

Srpanj ovogodišnjeg Slunjskog ljeta se bliži kraju i pripremili smo mu odličan ispraćaj, kojim ujedno prizivamo nova ljetna događanja, zabave i glazbene nastupe koji nas očekuju u kolovozu.

U vikendu pred nama imat ćemo priliku uživati u motosusretu, PUB kvizu u Rastokama povodom Dana grada, a u ponedjeljak kino projekcija popularnog filma Barbie u Pučkom otvorenom učilištu Slunj.

Moto klub Poskok Slunj organizira 16. Motosusret koji počinje u petak 28. srpnja i traje do nedjelje 30. srpnja. Glazbena grupa „Wanted 5“ nastupit će u petak, u prostoru stare vojarne Kneja, a u subotu, 29. srpnja, uživat ćemo u tradicionalnom defileu motocikala kroz naš grad, koji počinje u 17:30 sati. U večernjim satima nas očekuje zabava uz glazbenu grupu „Lucky day“, a potom i nastup Divljih jagoda.

U nedjelju, večernje sate rezervirali smo za druženje u Rastokama. Grad Slunj i slastičarnica Diva organizirali su PUB kviz uoči Dana Grada Slunja, u kojem će 16 ekipa odmjeriti snage u kategoriji općeg znanja.

Zadnji dan mjeseca srpnja, ponedjeljak, rezerviran je za druženje uz popularan film „Barbie“ koji se projicira u POU Slunj, s početkom u 20:30 sati.

Close Search Window