Vijesti|

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Slunja održano svečano potpisivanje Ugovora za dodjelu bespovratnih potpora poljoprivredi i poduzetništvu. Ukupno je potpisano 14 ugovora, od kojih je 11 namijenjeno poljoprivrednicima, dok su preostala 3 ugovora dodijeljena poduzetnicima.

 


Ove potpore predstavljaju značajan poticaj za razvoj lokalne zajednice, pružajući podršku poljoprivrednicima i poduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva.

Posebno je važno istaknuti da je Javni poziv za potporu poduzetništvu otvoren do kraja godine te se poduzetnici i dalje mogu prijavljivati za potporu, sve do iskorištenja sredstava.

Gospođa Snježana Čop, vlasnica OPG-a i poduzeća Slovin d.o.o. koje se bavi proizvodnjom tjestenine, znanom kao „Prva slunjska tjestenina“, obratila se u ime primatelja potpora i zahvalila gradonačelnici i Gradu Slunju na osluškivanju potreba s terena i uvođenju inovativnih potpora koje potiču širenje lepeze raznovrsnih djelatnosti u poljoprivredi i poduzetništvu na području grada Slunja.

„Ovo je samo početak napora gradske uprave da potiče razvoj poljoprivrede i poduzetništva u našem predivnom gradu. Radujemo se budućim projektima i inicijativama koje će pridonijeti daljnjem prosperitetu naše lokalne zajednice“ – istaknula je gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić.

Close Search Window