Vijesti|

U sklopu projekta Dodajmo život godinama čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Slunj, otvoreni su rekreacijski kutki za starije osobe i to u Vojniću 09.02.2015., u Ozlju 11.02.2015. te danas u Slunju.

 

U sklopu projekta Dodajmo život godinama čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Slunj, a provodi se na području Karlovačke županije, otvoreni su rekreacijski kutki za starije osobe i to u Vojniću 09.02.2015., u Ozlju 11.02.2015. te danas u Slunju. Slijedi još sutrašnje otvorenje u Ogulinu.

Projekt Dodajmo život godinama financiran je iz socijalnog fonda Europske unije te Ureda za udruge Republike Hrvatske, a provodi se od 29.12.2014. do 28. veljače 2016. godine. Projektom će biti obuhvaćene neke nove aktivnosti i sadraji, kao što je pjevanje, aerobik, nordijsko hodanje i sl.

Svečanom otvaranju u Vojniću prisustvovali su brojni gosti iz raznih ustanova, ravnatelji Crvenih križeva iz Karlovca, Ozlja, Duga Rese, Vojnića i Slunja. S nekoliko riječi podrške sve prisutne pozdravili su načelnik općine Vojnić gospodin Nebojša Andrić i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

Svečanom otvaranju u Ozlju prisustvovali su : ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Slunj Mirjana Puškarić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karlovačke županije Višnja Jović, gradonačelnica Grada Ozlja Gordana Lipšinić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Ozalj Dragica Brajković,  koji su s nekoliko riječi podrške pozdravili sve prisutne.

 

Danas su u Slunju na svečanosti korisnike pozdravili: ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Slunj Mirjana Puškarić, predsjednica skupštine Crvenog križa Slunj, u ime pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karlovačke županije Višnje Jović, gđa. Martina Kostolanji  te gradonačelnik Grada Slunja Jure Katić.

Slunjski su se korisnici raspjevali i razveselili sve prisutne.

  

Close Search Window