Vijesti|

Danas je sv. Florijan, zaštitnik vatrogasaca. Slunjski vatrogasci proslavit će ga sviranjem sirene, svečanim postrojavanjem, paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca na groblju, obilaskom grada vatrogasnim vozilima, Svetom misom i redovnom skupštinom. Početak svečanosti u 17 h.

U povodu blagdana Svetog Florijana, Gradonačelnica Grada Slunja, gospođa Mirjana Puškarić upućuje čestitku vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slunj

Poštovani predsjedniče i zapovjedniče,

Vama, te profesionalnim i dobrovoljnim vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slunj, u povodu blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, upućujem čestitke u ime Gradske uprave i u svoje osobno ime.

Koristim priliku da vam zahvalim na iznimnom zalaganju i sudjelovanju u pomoći područjima pogođenima potresom, u angažmanu oko zbrinjavanja prognanika i cjelokupnom angažmanu u Civilnoj zaštiti Grada Slunja, ali ponajviše u vašoj primarnoj djelatnosti, gašenju vatrenih stihija.

Ponosni smo na Vašu profesionalnost koju iskazujete kad god je to potrebno, kao i požrtvovnost obavljajući ovu humanu profesiju.

Želimo Vam puno uspjeha u obavljanju Vašega posla, i što manje intervencija.

S osobitim poštovanjem,

Gradonačelnica Mirjana Puškarić

Close Search Window