Vijesti|

Ciklo Parking je sustav aplikacija koji stručnom inicijativom omogućuje zajedničko djelovanje stanovnika, javne uprave i prometne struke putem javne interaktivne Platforme, s ciljem unaprjeđenja postojećeg prometnog sustava.

Izrazite svoje stavove o postojećem prometnom sustavu grada ili općine u Karlovačkoj županiji, predložite unapređenja, aplikacijom identificirajte i ocijenite adekvatnost postojećih stalaka za odlaganje bicikala/romobila ili „mapirajte“ lokacije na kojima su Vam potrebni stalci za odlaganje bicikala/romobila.

 

Za sve stanovnike razvijene su besplatne i anonimne web aplikacije  (bez instalacije):

  1. WEB UPITNIK ZA STANOVNIKE – vrijeme ispunjavanja 5 minuta

Ocijenite pojedine elemente prometnog sustava Grada Slunja i podijelite svoje prijedloge

https://cikloparking.academica.hr/app/resident/questionnaire

 

  1. WEB APLIKACIJA ZA PRIJAVU BICIKLISTIČKE PARKIRALIŠNE PONUDE I POTRAŽNJE (isključivo za mobilne uređaje)

Prostorno prikažite postojeće stakle i ocijenite njihovu opremljenost i adekvatnost ili anonimno „prijavite“ lokacije na kojima odlažete svoje bicikle ili romobile kako bi upravitelj sustava bio u mogućnosti implementirati tip stalka koji smatrate adekvatnim odnosno na lokacijama na kojima Vam je najpotrebniji

https://cikloparking.academica.hr/app/resident

 

  1. NACIONALNA BAZA BICIKLISTIČKE PARKIRALIŠNE PONUDE I POTRAŽNJE

Pratite detaljne projekte rezultate na nacionalnoj razini

https://cikloparking.academica.hr/app/nationaldatabase

 

 

Zapratite web i društvene mreže Projekta (Facebook, Instagram) i aktivno sudjelujte, a mi ćemo Vas nastaviti aktivno obavještavati o projektnim aktivnostima i rezultatima, sve do 8. studenog 2023. godine, odnosno Projektnog završetka i prezentacije završnih Projektnih rezultata.

 

CikloParking – Projekt razvoja Nacionalne baze biciklističke parkirališne ponude i potražnje razvija Karlovačka županija u suradnji s ACADEMICA d.o.o.

Close Search Window