Vijesti|

 Čestitka Gradonačelnice Grada Slunja, gđe. Mirjane Puškarić, povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja priziva u sjećanje slavne dane borbe za stvaranje slobodne, demokratske i neovisne Republike Hrvatske.  

Zahvalnost za slobodu, samostalnost i neovisnost dugujemo prije svega našim braniteljima, zahvaljujemo na njihovoj žrtvi i  nesebičnoj ljubavi koje su ugradili u temelje naše države. Oslobodilačkom akcijom “Oluja“ priredili su veličanstvene trenutke ponosa i slave diljem domovinske i iseljene Hrvatske.

Poštovanje prema njima na najbolji način izražavamo tako da svu energiju i znanje, neumorno i s optimizmom, ulažemo u gradnju modernog, prosperitetnog i uspješnog grada.

U duhu takvog zajedništva udružimo svoje znanje i sposobnosti kako bismo uspješno prebrodili različite krizne situacije, pronašli rješenja za mnogobrojne izazove s kojima se u globalnim kretanjima pozicionira naš grad i tako osigurali bolju budućnost svima nama.

Poštovani sugrađani, uz poziv da ponosno istaknete hrvatske zastave na  naša pročelja, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 26. obljetnicu VRO Oluja.    

Gradonačelnica Mirjana Puškarić

Close Search Window