Vijesti|

 GRADONAČELNIK GRADA SLUNJA G. JURE KATIĆ I NJEGOVI SURADNICI ČESTITAJU SVOJIM SUGRAĐANIMA DAN NEOVISNOSTI

 

 

Svim građankama i građanima Slunja, uz želju da ponosno i radosno proslavimo svoj nacionalni blagdan, čestitamo Dan neovisnosti, 8. listopada.

Taj dan će zauvijek ostati upamćen u hrvatskoj povijesti, jer smo tog tana 1991. godine izabrali suverenu, samostalnu i demokratsku Republiku Hrvatsku.

U pravednom i nametnutom Domovinskom ratu Hrvatska je obranila i učvrstila svoju samostalnost i neovisnost, i zato posebno, velika hvala našim poginulim domoljubima i svim hrvatskim braniteljima i sudionicima Domovinskoga rata, koji su obranili neovisnost, suverenost i teritorijalnu cjelovitost Republike Hrvatske.

 

Pozivamo građane i sve javne ustanove, tvrtke i institucije da istaknu hrvatske zastave i tako daju svoj doprinos primjerenom obilježavanju Dana neovisnosti Republike Hrvatske.

Pridružite nam se 8. listopada u 10,00 h na Trgu dr. Franje Tuđmana (gradski park), kod spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na zajedničkom odavanju počasti poginulim hrvatskim braniteljima,.

                                                  

  Gradonačelnik Jure Katić

Close Search Window