Vijesti|

 ČESTITKA GRADONAČELNIKA GRADA SLUNJA, G. JURE KATIĆA UZ DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA I DAN GRADA SLUNJA

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA I DAN GRADA SLUNJA, KOJE OBILJEŽAVAMO 05. I 06. KOLOVOZA, DANI SU KOJI PODSJEĆAJU NA JEDNU OD NAJUSPJEŠNIJIH VOJNO REDARSTVENIH OPERACIJA U POVIJESTI HRVATSKOG NARODA – „OLUJU ’95“ I DAN KADA SU SUDIONICI VOJNO REDARSTVENE OPERACIJE „OLUJA“, PRIJE 20 GODINA, OSLOBODILI SLUNJ I OMOGUĆILI NAM POVRATAK NA NAŠA VJEKOVNA OGNJIŠTA.

 

TO SU DANI KOJE SMO POSVETILI SVIM NAŠIM HRABRIM HRVATSKIM BRANITELJIMA, KOJI SU NESEBIČNO I POŽRTVOVNO OSOBAĐALI SVAKI PEDALJ NAŠE ZEMLJE.

PRISJETIMO SE, S ISKRENOM ZAHVALNOŠĆU, POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA, ONIH KOJI SU U TEMELJE NAŠE DRŽAVE UGRADILI NAJVIŠE ŠTO SU IMALI – SVOJE ŽIVOTE.

 

 

U IME GRADSKOG VIJEĆA GRADA SLUNJA, SVOJIH SURADNIKA TE U SVOJIO OSOBNO IME, ČESTITAM VAM , DRAGI SUGRAĐANI, DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA I DAN GRADA SLUNJA.

           

                                                                                                         

                                                                                                          Gradonačelnik:

                                                                                                              Jure Katić

Close Search Window