Vijesti|

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA GRADA SLUNJA ZA BOŽIĆ I NOVU 2017. GODINU

Drage sugrađanke i sugrađani!

Od srca vam čestitam Božić, blagdan koji simbolizira mir i obiteljsko zajedništvo, koji nudi radost i nadu, posebno u vremenima kad toga nedostaje, kad kriza i brojne teškoće s kojima susrećemo, pružaju plodno tlo za osjećaj tjeskobe i pesimizma.

Božić je blagdan koji budi ono najbolje u nama, koji nas potiče na solidarnost prema bližnjima, blagdan koji zrači vjerom i optimizmom. Božić je vrijeme u kojem se posebno veselimo, radujemo i okupljamo kao obitelj i zajednica. Vrijeme je to topline, radosti i ljubavi prema bližnjima, prijateljima i susjedima. Iskoristimo to vrijeme i božićnu atmosferu da nas nadahne na toleranciju i poštivanje jednih prema drugima

Želim da u tom božićnom duhu, pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama te da zajedničkim snagama, tolerancijom i dobrom voljom i vjerom u vlastite mogućnosti, s još više energije i međusobnog razumijevanja, gradimo zajednicu u kojoj je ugodno živjeti, u kojoj se osjećamo sigurno i u kojoj se problema ne bojimo već ih rješavamo na dobrobit našega Grada i naše Hrvatske.

Građankama i građanima susjednih općina Rakovice i Cetingrada, Plitvičkih Jezera, kao i naših bratskih općina – Grude, Krašić, Cerna i Castel San Giovanni, također čestitam Božić i božićne blagdane.

Obilje zdravlja, radosti i sreće u novoj, 2017. godini želim svima vama, kao i svim poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima.

                                                        Vaš gradonačelnik, Jure Katić

Close Search Window