Dobrodošli na službene stranice Grada Slunja

Radionica "7 koraka do kredita" i Info-dan HBOR-a u Županijskoj komori Karlovac

11.06.2015
PRIJAVE DO: 10.06.2015

U četvrtak, 11. lipnja s početkom u 10 sati u Županijskoj komori Karlovac održat će se radionica 7 koraka do kredita u organizaciji HBOR — Područnog ureda za Liku i HGK — Županijske komore Karlovac.

Radionica je namijenjena  mikro-poduzetnicima i početnicima, osobito onima koji kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja s ciljem da informira potencijalne poduzetnike o uvjetima realizacije poduzetničkih ideja. Poduzetnicima koji su započeli svoju djelatnost odgovorit će na pitanje kako stvarati dodatne vrijednosti ulaganjem u postojeće poslovanje radi unapređenja poslovne aktivnosti koristeći povoljnije uvjete kreditiranja HBOR-a.

Nakon radionice odvijat će se individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Liku, mr. sc. Draženkom Draženović Kostelac od 11 do 16 sati, a mogu se prijaviti svi zainteresirani poduzetnici kao i oni koji to planiraju postati.

Prijave za sudjelovanje dostavljaju se najkasnije do 10. lipnja na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom Prijava za radionicu 7 koraka do kredita ili Prijava za Info dan HBOR-a.

Kao i uvijek kad se organizira Info dan HBOR-a nakon prijave zainteresirani će biti obaviješteni o terminu za razgovor u skladu s mogućnosti dolaska u traženo vrijeme. Predviđeno vrijeme individualnog razgovora za svakog poduzetnika je 30 minuta u navedenoj satnici.

 

Više o tome:

http://www.hgk.hr/zk/karlovac/radionica-7-koraka-do-kredita-i-info-dan-hbor-a-u-zupanijskoj-komori-karlovac?category=14