Službene stranice Grada Slunja

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020

Održan je sastanak na temu: Sportski susreti prijateljstva, koji će se održati 31. kolovoza 2019. u Slunju, u rukometnom i nogometnom nadmetanju mališana

Sastanku su nazočili gradonačelnik Jure Katić i njegov zamjenik Ivan Požega, predsjednik Turske agencije u Hrvatskoj TIKA, Hasim Koc, sa suradnicima, predstavnici rukometnih i nogometnih klubova iz Unsko –Sanskog kantona te predstavnici slunjskog nogometnog i rukometnog kluba, Mario Kusanić i Katica Matešić.

Koordinator sastanka, zamjenik gradonačelnika Ivan Požega definirao je smjerove organizacije turnira „Sportski susreti prijateljstva“, koji će zajedničkim snagama realizirati svi nazočni, a pod pokroviteljstvom TIKE. Dogovoreno je da će se za sve sudionike, djecu i njihove voditelje, kupiti športska oprema, za pobjednike medalje i pehare te će se osigurati hrana i osvježavajuća pića. Sudjelovat će 262 djece sa slunjskog područja te područja Unsko – Sanskog kantona (Cazina, Bihaća i Velike Kladuše), godišta 2006., 2007. i 2008. Susreti će se odvijati na igralištu sa umjetnom travom te u školskoj športskoj dvorani Srednje škole Slunj, uz moto „Sve za osmijeh“.

U ugodnom radnom druženju, gosti iz Turske agencije TIKA, na kraju ovog konstruktivnog sastanka, počastili su nazočne domaćim turskim baklavama.