Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Sportski susreti prijateljstva

Održan je sastanak na temu: Sportski susreti prijateljstva, koji će se održati 31. kolovoza 2019. u Slunju, u rukometnom i nogometnom nadmetanju mališana

Sastanku su nazočili gradonačelnik Jure Katić i njegov zamjenik Ivan Požega, predsjednik Turske agencije u Hrvatskoj TIKA, Hasim Koc, sa suradnicima, predstavnici rukometnih i nogometnih klubova iz Unsko –Sanskog kantona te predstavnici slunjskog nogometnog i rukometnog kluba, Mario Kusanić i Katica Matešić.

Koordinator sastanka, zamjenik gradonačelnika Ivan Požega definirao je smjerove organizacije turnira „Sportski susreti prijateljstva“, koji će zajedničkim snagama realizirati svi nazočni, a pod pokroviteljstvom TIKE. Dogovoreno je da će se za sve sudionike, djecu i njihove voditelje, kupiti športska oprema, za pobjednike medalje i pehare te će se osigurati hrana i osvježavajuća pića. Sudjelovat će 262 djece sa slunjskog područja te područja Unsko – Sanskog kantona (Cazina, Bihaća i Velike Kladuše), godišta 2006., 2007. i 2008. Susreti će se odvijati na igralištu sa umjetnom travom te u školskoj športskoj dvorani Srednje škole Slunj, uz moto „Sve za osmijeh“.

U ugodnom radnom druženju, gosti iz Turske agencije TIKA, na kraju ovog konstruktivnog sastanka, počastili su nazočne domaćim turskim baklavama.

Izbori za EU parlament 2019.

Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina 2019.

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr