Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Čestitka za Božić i Novu 2019. godinu

ČESTITKA GRADONAČELNIKA GRADA SLUNJA ZA BOŽIĆ I NOVU 2019. GODINU

 

 

U ovo vrijeme darivanja, opraštanja, novih početaka i nada, želim se osvrnuti na 2018. godinu koja je na svom kraju. U njoj smo uložili puno truda i završili neke projekte, ali smo pokrenuli i nove, jer budućnost se pripravlja djelima u sadašnjosti.

Sretan sam što smo u realizaciji naših planova, uz članove Gradskog vijeća, gradske uprave i gradskih institucija imali potporu i aktivnu suradnju mnogih sugrađana, koji su na taj način svojim prijedlozima utjecali na izbor i realizaciju nekih projekata.

Nova godina i novi planovi i programi stoje pred nama. Trebat će puno razboritosti, truda i zajedništva za njihovo ostvarenje.

Želim vam da u ovom duhu zajedništva koji vlada u vrijeme Božića pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama te da zajedničkim snagama, tolerancijom i dobrom voljom učinimo život u našem gradu boljim i sretnijim.

Obilje zdravlja, radosti i sreće u novoj, 2019. godini želim svima vama, dragi sugrađani, kao i svim poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima. Neka Božić svima bude blagdan mira i radosti, razumijevanja i ljubavi prema bližnjem, uz puno Božjeg blagoslova, a nova 2019. godina neka vam donese ostvarenje svih planova.                                             

                                                                                              Vaš gradonačelnik, Jure Katić

Izbori za EU parlament 2019.

Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina 2019.

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr