Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Čestitka povodom Dana hrvatskih branitelja, Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana Grada Slunja

Gradonačelnik Jure Katić upućuje čestitku sugrađanima povodom Dana hrvatskih branitelja, Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana Grada Slunja

S PONOSOM SE SJEĆAMO 5. KOLOVOZA 1995. GODINE,  KADA JE HRVATSKI NAROD POD HRVATSKIM STIJEGOM, KRENUO U ZAVRŠNO OSTVARENJE STOLJETNOG SNA O STVARANJU SAMOSTALNE I DEMOKRATSKE REPUBLIKE HRVATSKE. ZAVRŠETKOM VELIČANSTVENE VOJNO REDARSTVENE OPERACIJE “OLUJA” TAJ SAN JE I OSTVAREN.

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA  I DAN GRADA SLUNJA, KOJE OBILJEŽAVAMO 05. I 06. KOLOVOZA, DANI SU KOJI PODSJEĆAJU NA JEDNU OD NAJUSPJEŠNIJIH VOJNO REDARSTVENIH OPERACIJA U POVIJESTI HRVATSKOG NARODA – „OLUJU '95“ I  DAN KADA SU SUDIONICI VOJNO REDARSTVENE OPERACIJE „OLUJA“, PRIJE 23 GODINE, OSLOBODILI SLUNJ I OMOGUĆILI NAM POVRATAK NA NAŠA OGNJIŠTA. 

TO SU DANI KOJE SMO POSVETILI NAŠIM HRABRIM BRANITELJIMA, KOJI SU NESEBIČNO I POŽRTVOVNO OSLOBAĐALI SVAKI PEDALJ NAŠE ZEMLJE.

PRISJETIMO SE, S ISKRENOM ZAHVALNOŠĆU, POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA, ONIH KOJI SU U TEMELJE NAŠE DRŽAVE UGRADILI NAJVIŠE ŠTO SU IMALI – SVOJE ŽIVOTE.

 

U IME GRADSKOG VIJEĆA GRADA SLUNJA, SVOJIH SURADNIKA TE U SVOJE OSOBNO IME, ČESTITAM VAM, DRAGI SUGRAĐANI, DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DAN HRVATSKIH BRANITELJA I DAN GRADA SLUNJA.

                                                                                                                                                  

 Gradonačelnik:

 Jure Katić

Izbori za EU parlament 2019.

Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina 2019.

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr