Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Aktualnosti

ČESTITKA GRADONAČELNIKA GRADA SLUNJA ZA BOŽIĆ I NOVU 2018. GODINU

ČESTITKA GRADONAČELNIKA GRADA SLUNJA ZA BOŽIĆ I NOVU 2018. GODINU

 

 

 

Božić je vrijeme u kojem se posebno veselimo, radujemo i okupljamo kao obitelj i zajednica. Vrijeme je to ljubavi prema bližnjima, prijateljima i susjedima. Iskoristimo božićnu atmosferu da nas nadahne na toleranciju i poštivanje jednih prema drugima. 

Drage sugrađanke i sugrađani, želim da u Božiću pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama te da zajedničkim snagama,dobrom voljom i vjerom u vlastite mogućnosti, s još više energije i međusobnog razumijevanja, gradimo našu zajednicu. 

Od srca vam čestitam Božić, blagdan koji simbolizira mir i obiteljsko zajedništvo, koji nudi radost i nadu, koji nas potiče na solidarnost prema bližnjima. 

Obilje zdravlja, radosti i sreće u novoj, 2018. godini želim svima vama, kao i svim poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima. 

Građankama i građanima susjednih općina Rakovice i Cetingrada, Plitvičkih Jezera, kao i naših bratskih općina – Grude, Krašić, Cerna i Castel San Giovanni, također čestitam Božić i Novu 2018. godinu              

                                                        Vaš gradonačelnik, Jure Katić

Lokalni izbori 2017.


 

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr