Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Aktualnosti

Poziv za prezentaciju u Županijskoj komori Karlovac "Iskoristite bespovratna sredstva EU natječaja - Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP"

Vrijeme održavanja: 29.11.2017.   /   Rok prijave: 28.11.2017.

Županijska komora Karlovac, u suradnji s tvrtkom Projektna vizija d. o. o., organizira predstavljanje bespovratnih sredstva EU-natječaja Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malog i srednjeg poduzetništva u srijedu, 29. studenoga, u 9 sati u ŽK Karlovac.

Cilj je motivirati poduzetnike da na vrijeme pripreme vlastite investicijske projekte te postanu korisnici bespovratnih potpora iz strukturnih fondova.

Bit će predstavljena iskustva pripreme projekata na prethodnim natječajima za nabavu opreme i izgradnju proizvodnih kapaciteta, uz uspješan primjer projekta tvrtke Arkada d. o. o.  Predstavit će se uvjeti natječaja, čija se objava očekuje krajem ovog mjeseca, a bit će prilike i za individualno savjetovanje o potencijalnom projektnom ulaganju svakog poduzetnika. Predavanje će održati direktor tvrtke Projektna vizija Igor Capan i voditeljica kamenoloma Zvečaj Anita Isabegović iz tvrtke Arkada d. o. o.

https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/iskoristite-bespovratna-sredstva-eu-natjecaja-izgradnja-i-opremanje-proizvodnih-kapaciteta-msp-najava

poziv

program

prijavnica

Lokalni izbori 2017.


 

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr