Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Aktualnosti

Akcija "Kupujmo hrvatsko - hrvatski proizvod za hrvatski turizam"

Hrvatska gospodarska komora nastavlja sa specijaliziranom akcijom „Kupujmo hrvatsko - hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, koja će se održati 22. i 23. studenog 2017. u Plaza Event Centru (bivši HYPO Centar) u Zagrebu te se pozivaju zainteresirani da svojim dolaskom ovu akciju učinite još uspješnijom. 

Cilj akcije je umrežavanje pružatelja smještaja s domaćim proizvođačima i pružateljima usluga koji će svoje proizvode, opremu i usluge prezentirati na izložbenim prostorima kroz tematska područja: hrana i piće, tekstil, namještaj i vanjski sadržaji, kozmetika i wellness program, uslužne djelatnosti i ekskluzivni kutak te sudjelovati na B2B susretima s predstavnicima turističkih tvrtki. Tvrtke iz financijskog sektora će također biti na raspolaganju. 

 

U sklopu prvog dana ovog događanja, održat će se i stručna panel rasprava svih ključnih resora (nadležna Ministarstva i gospodarski sektor) koji doprinose razvoju hrvatskog turizma, uz vodeće gospodarstvenike iz svijeta turizma, trgovine i prehrambene industrije. Naziv panela je “Domaći proizvod – ključ prepoznatljivosti hrvatskog turizma”, a cilj je educirati i osvijestiti o važnosti kanaliziranja hrvatskih proizvoda i usluga prema turističkom gospodarskom sektoru, kako bi očuvali postojeća, stvorili nova radna mjesta te hrvatskom turizmu osigurali obilježja prepoznatljivosti hrvatske kvalitete. 

Opširnije:

http://kupujmohrvatsko.hgk.hr/akcija/2017/specijalizirani-projekt-kupujmo-hrvatsko-hrvatski-proizvod-za-hrvatski-turizam/

 

Lokalni izbori 2017.


 

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr